Scroll Top

 

Hygiënische maatregelen naar aanleiding van COVID-19

1. Gelieve precies op tijd te komen, zodat je niet moet wachten in de wachtruimte.

2. Heb je klachten zoals hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, met of zonder koorts, blijf dan thuis aub. Heb je last van hooikoorts, gelieve mij dit op voorhand te laten weten want hierdoor kan je dezelfde klachten ervaren en mag je wel naar het schoonheidsinstituut komen.

3. Draag aub een mondmasker bij het betreden van het schoonheidsinstituut en geef me jouw mooiste handzwaai.

4. Gelieve bij het binnenkomen jouw handen te wassen in het toilet of jouw handen te ontsmetten met de voorziene handgels. Er worden wegwerpreinigingsdoekjes voorzien in het toilet, gelieve deze te gebruiken na het wassen van de handen.

5. Na de behandeling moeten jouw handen opnieuw gewassen of ontsmet worden.

6. Gelieve bij het online boeken van een behandeling, deze via de betaalknop op voorhand te betalen. Lukt dit niet, dan kan het nog in het instituut via Payconiq of jouw mobiele bank-app of cash.

 

  • Ikzelf zal ook persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, gelaatsscherm, mondmasker en wegwerpschort dragen.
  • Mijn mondmasker wordt om de 4 uur vervangen en het gelaatsscherm wordt na elke klant ontsmet.
  • Ik voorzie ook voldoende tijd tussen 2 afspraken om de cabines te verluchten alsook voor de reiniging en ontsmetting van deurklinken, lichtschakelaars, handvaten van kasten en schuiven, kranen van wastafels, bedieningsknoppen van toestellen, smartphone,…