Scroll Top

Bij My Beauty Passion gaan we voor kwaliteit & efficiëntie en hebben daarom voor de laatste nieuwe Milesman Blend Quarto Waves laser gekozen.

De Milesman Blend Quatro Waves is de eerste quatro laser op de markt die 4 golflengtes combineert.
Dankzij de vier golflengtes krijg je een homogene dekking over het effectieve bereik dat nodig is voor een optimale haarverwijdering!

EFFECT VAN DE LASER OP HET HAAR

Het haar kent 3 groeifases. De laser richt zich enkel op de gepigmenteerde haren. Enkel de haren in de actieve groei of anagene fase, worden definitief verwijderd.

Voor een effectief resultaat heeft u tussen de 5 à 8 behandelingen nodig met een interval van 6 tot 8 weken.

Gezien onze huid een levend orgaan is speelt de hormonale huishouding een grote rol in de haargroei en dus ook in
de efficiëntie van de behandelingen.

Elke klant heeft zijn eigen klinisch rapport.

Er zijn 2 gratis beurten na 8 betalende behandelingen.

Onderhoudsbeurten aan -50% op de geldende tarieven.

ELK HUIDTYPE SNEL & EFFICIËNT PIJNLOOS GEKOELDE KOP TOT -9°C
HOE WERKT HET?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich
onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.
Door het gebruik van de uiterst gekoelde kop én de korte impulstijd, blijft de huid en de omgeving van het haar goed beschermt.

HOE GAAN WE TE WERK?

De behandelzone wordt nauwkeurig afgetekend. De zone wordt geschoren met een scheermesje. Een specifiek coolinggel wordt aangebracht. Uit voorzorg wordt een aangepaste laserbril gedragen door zowel de operator als de klant. Start van de behandeling. De duur van de behandeling is afhankelijk van te behandelen zone en de hoeveelheid haren (vb. bovenlip ca. min tot ca. 60 min voor volledige benen).

WIE KAN BEHANDELD WORDEN?

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen! Zowel lichte als donkere huidtypes.  Geschikt voor fototype I-VI en voor fijn of resthaar!

IS DE LASERBEHANDELING VEILIG?

JA! De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop (tot -9°C) is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als ‘enige’ ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ voeren. De Milesman Compact Blend Diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik : CE0120, DIN EN ISO 9001: 2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

WAT GEBEURT ER NA DE BEHANDELING?

Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel.
Na de behandeling wordt er een verzachtende crème aangebracht. U kan uw normale bezigheid weer onmiddellijk hervatten. Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentverstooring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentatie optreedt.

KWALITEITSZORG EN HYGIËNE

Na elk gebruik wordt de laserkop steriel schoongemaakt. We werken met mondmakser en steriele handschoenen tijdens de behandeling. De wegwerpscheermesjes worden na het gebruik meteen weggegooid.
Zorg zelf voor een goede hygiëne op de te behandelen en behandelde zones.