Naast mijn opleiding als schoonheidsspecialiste, ben ik ook All-round Make-up Artist & Hairstylist.

Ik werk enkel met zuivere kwalitatieve producten en kies aan de hand van jouw huidtype welke make-up het best bij jou past. Of je nu graag je natuurlijke schoonheid wil accentueren of net felle smokey eyes wil, het kan bij My Beauty Passion allemaal!

Laat je make-up aanbrengen door een professional en ga naar huis met tal van tips!

Ook voor permanente make-up kan je bij ons terecht, meer info onderaan deze pagina.

Jane Iredale

Bij My Beauty Passion werken we met het natuurlijke make-up gamma, jane iredale, welke ook ‘SKINCARE MAKE-UP’ genoemd wordt.  Het is een hypo-allergeen make-up gamma op basis van mineralen, zonder synthetische kleurstoffen, zonder synthetische bewaarmiddelen en zonder synthetische parfums, waardoor de producten zeer huidvriendelijk zijn en gebruikt kunnen worden door zeer gevoelige huidtypes of zelfs na een esthetische ingreep !

Les Couleurs de Noir

Daarnaast gebruiken we ook de producten van het Belgische make-up gamma, Les Couleurs de Noir.  Het gamma is ontstaan vanuit de overtuiging dat elke vrouw recht heeft op schoonheids- en verzorgingsproducten, ook zij met een allergie. Het idee om een gamma te ontwikkelen gebaseerd op basis van een blacklist (een lijst van ingrediënten die zij niet wensen te gebruiken), was nieuw en revolutionair. Elk Les Couleurs de Noir product werd getest op dames met een allergie.  Zij zijn er van overtuigd dat elke huid er prachtig kan uitzien. Daarom zijn al hun producten dermatologisch getest en gericht op het comfort en welbehagen van elke huid.

Kom je graag eens langs voor een privé make-up sessie van 30 min om het gamma te ontdekken, aarzel dan zeker niet om even te mailen/bellen naar info@mybeautypassion.be of 0475/238890.  Altijd welkom !

Overzicht make-up Verzorgingen

Dagmake-up – 30 min.  € 25

Feestmake-up – 40 min.   € 40

Bruidsmake-up incl. coup d’eclat – 40 min.   € 60

Proefbruidsmake-up incl. coup d’eclat – 40 min.   € 60

Valse wimpers – 15 min.   € 23

Persoonlijk make-up advies – 30 min.     € 25

Permanente make-up  : op aanvraag

Make-up @ home : km vergoeding vanaf >15 km = € 0,40/km (vanaf min. 3 pers.)

Permanente make-up

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd wil uitzien en wie weinig tijd heeft om zich op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up voor u dé oplossing ! Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak nog langer! Onze ervaren specialiste Zina werkt heel professioneel en hygiënisch en heeft meer dan 10 jaar ervaring !

Ogen boven eyeliner €250
Ogen Onder €200
Ogen boven en onder €350

Wenkbrauwen €350

Lippen contour €350
Lippen uitschaduwen €450
Full lips €550

Tepel €350
2 Tepels €550