Scroll Top

Je bent op zoek naar jouw perfecte foundation match?
Heel graag adviseer ik jou via deze weg welke foundation het beste past bij jouw huidtype en huidconditie.

 

Dit doen we vanop afstand in 5 stappen (meer details onderaan de vragenlijst):

  1. Vul de onderstaande vragenlijst in
  2. Upload enkele foto’s van jouw gelaat
  3. Via een online afspraak bespreken we de ideale foundation voor jouw huidtype.
  4. We leveren een stalenpakket voor 9,95€
  5. Daarna spreken we elkaar opnieuw voor meer uitleg over de kleurentest met het stalenpakket en bepalen we jouw ideale kleur.

1. Vul onderstaande vragenlijst in

3. Online afspraak via Whatsapp of Teams

Na analyse van jouw vragenlijst en foto’s maken we een afspraak via Whatsapp of Teams waarin ik je wat meer uitleg geef over de foundations van jane iredale & wat dan de ideale foundation is voor jouw huid.

4. Stalenpakket online bestellen

Op onze webshop www.MyBeautyProducts.be bestel je dan het ‘gepersonaliseerde foundation stalenpakket jane iredale’ voor € 9,95. Je krijgt 3 stalen, meer bepaald 3 kleuren van de foundation die bij jouw huid het beste past, alsook een Mini Hydration Spray om jouw foundation te fixeren. Om misbruik tegen te gaan rekenen we de transportkosten aan. Deze krijg je nadien, bij aankoop van make-up producten, via een code op onze webshop in de vorm van een korting terugbetaald.

5. Online afspraak na ontvangst stalenpakket

Via deze Whatsapp-afspraak toon ik jou hoe je zelf een kleurtest kan uitvoeren met de ontvangen stalen en de Mini Hydration Spray. Samen bepalen we dan jouw foundation kleur. Nadien wordt jouw foundation en eventueel andere producten naar jou toegestuurd. (te bestellen op onze webshop) Ik leg je ook uit met welk penseel en op welke manier je jouw jane iredale foundation het beste aanbrengt.

Veel plezier ermee!