Scroll Top

Naast mijn opleiding als schoonheidsspecialiste, ben ik ook All-round Make-up Artist & Hairstylist.

Bij My Beauty Passion kan je terecht voor een mooi, verzorgd, stevig feestkapsel!  Heb je een mooie vlecht gezien op Pinterest, wil je een half opgestoken kapsel of een kapsel met krullen, een bruidskapsel, een communiekapsel enz… het kan allemaal.  Maak je afspraak via mail info@mybeautypassion.be of via telefoon 0475/238890.

Communie

Doet jouw dochtertje binnenkort ook haar communie of lentefeest? Dan is het tijd om eens een leuk kapsel te laten creëren door onze hairstyliste. Met vlechtjes, bloemetjes, golfjes, … noem maar op, wij zorgen voor een leuk, stevig kapsel waar je de hele dag geniet van hebt. Ook mama’s, oma’s en andere familieleden kunnen door onze styliste in de watten gelegd worden. Contacteer Sofie voor alle info op info@mybeautypassion.be of via telefoon 0475/238890.

Krullen

Krullen in je haar zorgt meteen voor een feestelijke look en maken je kapsel helemaal af voor die speciale gelegenheid. Onze hairstyliste tovert jouw weerbarstige haren om in een waterval van mooie krullen.  Ook Hollywood Waves zijn mogelijk !

Vlechten

Vlechten zijn weer helemaal in. Onze hairstyliste heeft ze allemaal in de vingers en zorgt voor jouw perfecte gevlochten kapsel. Grote, kleine, ingewerkte, opliggende, rechte, schuine, …. als het op vlechten aankomt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Kijk hieronder ook eens naar onze realisaties en laat je inspireren voor jouw volgende look.

Bruidskapsels

Sofie heeft reeds vele bruidjes mooi gemaakt voor die ene speciale dag en heeft hierin heel veel ervaring. Zij zorgt voor een perfect en stevig kapsel en laat jou helemaal stralen. Neem zeker ook eens een kijkje op onze pagina Bridal voor meer info omtrent onze bruidsarrangementen.

Prijzen

Krullen – 30 min € 35
Vlechten – 30 min € 35

Communiekapsel – 30 min € 35

Hollywood Waves – 50 min €55

Feestkapsel (opgestoken) – 50 min € 55

Bruidskapsel – € 70
Proefbruidskapsel – € 70

(haaraccessoires beschikbaar in salon)

Nog wat inspiratie nodig?

Grasduin gerust eens door onze eerdere creaties, je zal zien dat onze hairstyliste al tonnen ervaring heeft en reeds vele kapsels perfect heeft weten te stylen. Binnenkort ook misschien het jouwe …

Communiekapsels
feestkapsels / vlechten / krullen
Bruidskapsels