Scroll Top

MEN3

De Men3 producten brengen de mannenhuid terug in balans! Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken.

Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO distinct man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

MEN³

MEN³ is een luxueus scheergamma voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden zoals eczeem, dermatitis en psoriasis. MEN³ maakt van elk scheerritueel een zintuiglijke sensatie en garandeert een gladder scheerresultaat. Het uitgesproken mannelijk parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber is bovendien onweerstaanbaar.

EXCLUSIEF VOOR MANNEN

Het is niet mogelijk om in alles de beste zijn. MEN3 kiest dan ook resoluut om enkel huidverzorgingsproducten voor mannen te ontwikkelen. Dit is zowat een unicum in de wereld. MEN3 wordt consequent aanbevolen door plastisch chirurgen, zit in de reiskoffer van belangrijke zakenmannen, in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van de jet set en vele beroemdheden.

Er goed uitzien, zonder veel omwegen, zonder tijdsverlies. Snel en efficiënt.

De nieuwste trend !

IMG_5286 2
Een MEN 4VOO gelaatsbehandeling draagt bij tot een verzorgd voorkomen en bijgevolg tot succes en zelfvertrouwen.
Men Power-boost treatment :
15 min. –  €25

Dit is een korte behandeling van 15 min, deze bezorgt u in 1, 2, 3 een powerboost met als resultaat een stralende en natuurlijke teint!

Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk verdwenen, de huid ziet er gezond en energiek uit. Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit!

Men Business treatment :
30 min. –  €45

Geweldige oppepper, na het werk of voor een belangrijke meeting. Zichtbare huidverbetering in 30 minuten.

Ga voor een verzorgde, succesvolle en frisse look, elimineer tekenen van vermoeidheid en vale teint.

Men Wellness treatment :
60 min. – €70

Een verzorgende, reinigende en vitaliserende behandeling waarbij u ook kan genieten van een ontspannende gelaat, nek en schoudermassage!

Ga voor een gezonde stralende huid en geniet van je succesvolle uitstraling.

Meer info: www.cosmentis.be