Scroll Top

Creëer een innerlijke balans met de heerlijke verzorgingsproducten van Decléor.

In 1974 richtte Solange Dessimoulie, een schoonheidsspecialiste, het merk op. Haar visie: Voel u goed in lichaam, geest en vel. Bestrijd met de kracht van de natuur alle problemen van uw huid. Uw lichaam voelt herboren door de volledige ontspanning die de crèmes, serums en maskers geven. De kracht van de aangename geuren van Decléor hebben effect op uw emoties in zoverre dat ze stressverlagend werken.

Decléor, een Frans cosmeticamerk, staat erom bekend dat het alleen gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen. Door het ingenieus doseren en balanceren van aromatische oliën en werkzame stoffen helpen Decléor producten bij het verstevigen versoepelen en gladstrijken van de huid. De crèmes, serums en maskers hebben elk hun eigen specifieke werking en gaan rimpelvorming en andere tekenen van huidveroudering effectief tegen.

ENGAGEMENT van Decléor | SKIN – BODY – MIND

De HUID, het LICHAAM & de GEEST van vrouwen/mannen wapenen tegen het stadsleven en ze voorzien van nieuwe energie !

Decléor – Rituelen:

Herbalanceren van emoties: sofrologische technieken om te ontspannen en de emoties in evenwicht te houden

Energetische & Aromatische massage: unieke massagetechnieken, geïnspireerd op de reflexologie en de Chinese geneeskunde om de actieve bestanddelen te verspreiden en de stromen/energie te stimuleren. Zoals o.a. modellage van de rug, drukpuntmassage en drainage.

Verse mengsels op maat van de huid: een multi-zintuigelijke behandeling van de huid dankzij een selectie van natuurlijke bestanddelen, bereid door de Aroma-experte.

Professionele maskers

Decléor Néroli Bigarade

Dit gelaatsritueel brengt de gedehydrateerde huid meteen verkwikking en laat haar weer stralen.
De huid is perfect gehydrateerd en het trekkende gevoel verdwijnt.

60 min € 70 – 90 min € 95

Decléor Romarin Oficinalis

Dit gelaatsritueel helpt om de gemengde tot vette huid te zuiveren en mat te maken.
De huid is gezuiverd, de vale teint verliest zijn grijze sluier en de glimmende zones nemen af.

60 min € 70 – 90 min € 95

Decléor Rose Damascena

Dit gelaatsritueel, dat voor de gevoelige en reactieve huid werd ontwikkeld, verzacht het trekkende gevoel en helpt om diffuse rode vlekken te doen afnemen.
De huid wordt verzacht en gekalmeerd. Roodheden verminderen

60 min € 70 – 90 min € 95

Decléor Mandarine Verte

Dit expert-gelaatsritueel, dat werd ontwikkeld om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan, maakt rimpels minder zichtbaar.
Rimpels en lijntjes worden gladgestreken. De teint oogt fris en gesublimeerd.

60 min € 75 – 90 min € 100

Decléor Lavende Fine

Dit expert-gelaatsritueel is bestemd voor de huid die af te rekenen krijgt met rimpels en verlies aan stevigheid. Het helpt om de gelaatscontouren te hermodelleren en strijkt de rimpels glad.
De huid is gladgestreken en verstevigd. De gelaatscontouren zijn steviger.

60 min € 78 – 90 min € 105

Decléor Magnolia Blanc

Dit gelaatsritueel is geïnspireerd op Pilates en zorgt voor een globale anti-ageing verzorging waarbij de huid opnieuw energie en vitaliteit krijgt!  Het laat de jeugdigheid die je voelt van binnen ook zien van buiten.
De huid is terug voller, gehermodelleerd en krijgt een egale en frisse teint.

60 min € 84 – 90 min € 110

60 minuten gelaatsverzorging : reiniging, huiddiagnose, drukpuntmassage, drainage, gelaatsmassage, professioneel masker

90 minuten gelaatsverzorging : reiniging, dieptereiniging, huiddiagnose, rugmassage, drukpuntmassage, drainage, gelaatsmassage, professioneel masker, handmassage of hoofdmassage & warme oshibori’s (warme gastendoekjes in winter).

Bij deze gelaatsverzorgingen wordt geen gebruik gemaakt van een vapozone.  Epilatie van de wenkbrauwen is niet standaard inbegrepen maar kan wel toegevoegd worden indien gewenst.  Gelieve online dan epilatie wenkbrauwen bij te boeken indien gewenst.

Body & Bess

Body&Bess ontwikkelt sinds 2010 natuurlijke huidverzorgingsproducten die een positieve werking bieden bij huidproblemen. De producten zijn gemaakt op basis van frambozenpitolie. Deze bijzondere vruchtenolie biedt tal van voordelen voor de huid, omdat ze uitzonderlijk rijk is aan vitamine A en E, antioxidanten, omega-3 en -6. Een unieke samenstelling, met een heilzame werking op de huid.

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie frambozenpitolie met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te herstellen. Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven!

Body&Bess Deep Repair Moisturizing Treatment

De huid is weer stralend en extra gehydrateerd !
60 min. € 70

Body&Bess Hydro Lift Treatment  (anti-vermoeidheid)

De huid straalt, is gehydrateerd en voelt strakker aan.
80 min € 85,00

Body&Bess Deep Repair & Lifting Skin Treatment

De huid is diepgaand hersteld, opnieuw effen en glad.
80 min € 85,00

Body&Bess Anti-Wrinkle Facial Treatment

De huid is onmiddellijk hersteld, opnieuw effen en glad.
60 min € 75,00

Body&Bess Purifying Skin Control Treatment   

Extra zuiverende gelaatsverzorging met oa een natuurlijke glycolpeeling, inclusief massage.
80 min € 85,00

Body&Bess Skin Control Treatment TIENERS <18j

Zuiverende gelaatsverzorging met dieptereiniging, zonder massage.
40 min € 49,00

Body&Bess Comfort Skin Care Treatment 

Voor hypergevoelige huidjes zoals kankerpatiënten of chronisch zieke patiënten. Zorgt voor herstel en heropbouw van deze breekbare huidtypes.
60 min € 70,00

Bij de Body&Bess producten kan indien gewenst de vapozone gebruikt worden.  Dit toestel zorgt ervoor dat de poriën opengezet worden en zo de onzuiverheden makkelijker kunnen verwijderd worden.   Epilatie van de wenkbrauwen is niet standaard inbegrepen maar kan wel toegevoegd worden indien gewenst.  Gelieve online dan epilatie wenkbrauwen bij te boeken.